Over de site

Op deze pagina is informatie te vinden over de website van DC Oerterp.

De site van DC Oerterp is ontworpen, gebouwd en wordt onderhouden door Hendrik Veenstra.

De site is gemaakt om goed te kunnen bekijken op een schermresolutie van 800x600 met 16-bit hoge kleuren en een normale grootte van de lettertypen (96dpi). Voor een optimale weergave wordt echter 1024x768 aangeraden.

De pagina's op de site zijn zoveel mogelijk gemaakt volgens de HTML 4.01 en CSS 1 & 2 specificaties van het World Wide Web Consortium (W3C). Tevens zijn alle pagina's gevalideerd en vrijwel allemaal goedgekeurd door de W3C HTML en CSS validation services. Verderop in de tekst staan de uitzonderingen beschreven. Helaas ondersteunen zelfs de laatste versies van zowel FireFox als Explorer (v6) CSS 1 & 2 niet volledig, laat staan de eerdere versies. Bij versies lager dan Explore 5 is het zelfs mogelijk dat delen van de tekst niet goed of helemaal niet weergegeven worden.

Voor deze site is ook gebruik gemaakt van JavaScript versie 1.2. Ook hiermee kunnen browserversies lager dan 5 problemen hebben.

HTML & CSS fouten

Enkele pagina's van deze site bevatten volgens de HTML validation service van het W3C nog fouten:

Download Internet Explorer 6 Download FireFox CSS Validation Service HTML Validation Service C3C line checker CSS Validation Service